Kuvassa on seuraavan päivän jämäannos, jolla ei muuten maha täyty.
Ainekset:
neljä annosta
neljä annosta
Tortillasipsejä lautasten pohjille
Oluthiivahiutaleita
Tomaattikastike:
öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1-2 dl soijarouhetta, kaadoin vaan
sopivasti joukkoon (laitoin myös keitetyt soijasuikaleiden jämät)
vettä
1 prk tomaattimurskaa
½ kasvisliemikuutio
1 tlk kidneypapuja chililiemessä
(maissia, pilkottua paprikaa)
pippuria
paprikamaustetta
Jugurttikastike:
2-3 dl maustamatonta soijajugurttia
paprikamaustetta
sitruunapippuria
suolaa
juustokuminaa
(ripaus inkivääriä)
Tee ensin
tomaattikastike:
1. Silppua
sipulit ja valkosipuli (sekä paprika). Paista öljyssä kattilan pohjalla.
2. Lisää
tomaattimurska, puolikas kasvisliemikuutio, soijarouhe ja tilkka vettä. Keitä,
kunnes soijarouhe on riittävän pehmeää. (Tee tässä välissä jugurttikastike.)
3. Lisää
valutetut (ne voi kanssa huuhdella) kidneypavut (ja maissi) joukkoon. Mausta.
Anna hautua tovi.
Jugurttikastike:
Sekoita
mausteita jugurttiin. Maistele. On valmista, kun on hyvää.
Lopuksi
kasaa annokset:
Levitä
lautasen pohjalle kourallinen maissilastuja. Levitä tomaattikastiketta päälle.
Ripottele tomaattikastikkeen päälle halutessasi 1tl oluthiivahiutaleita. Lisää
päällimmäiseksi jugurttikastike. Syö.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti